keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Tervetuloa puistohoitoon elo-syys-lokakuuksi!

Puistotoiminta jatkuu syksyllä 2017. Puistopäivät varmistuvat heinäkuussa, alustavasti viikonpäivät ovat tiistai ja torstai. Syksyn puistokausi alkaa 10.8. ja päättyy 31.10.

Puistohoito on avoimen varhaiskasvatuksen palvelu. Toimin yksityisenä puistotätinä ja kaupunki valvoo toimintaani. Hoito on ulkona, leikkipuistossa tapahtuvaa lyhytaikaista leikkitoimintaa. Puistossa opettelemme hoitoon jäämistä ja yhdessä leikkimistä.
Puisto sijaitsee Etelä-Leppävaarassa aivan kauppakeskus Sellon läheisyydessä osoitteessa Huvilinnanaukio 1.

Otan jokaiseen puistoryhmään noin 5-7 lasta. Puistohoidon voi aloittaa noin vuoden ikäisenä, kun lapsi osaa kävellä. Hoidossa olevat lapset ovat useimmiten iältään 1-4-vuotiaita. Puistohoidon voi aloittaa myös kesken kauden, jos tilaa on. Puistohoito on maksullista (30€/60€/kk/lapsi tai 75€/150€/kausi/lapsi riippuen viikottaisten puistopäivien määrästä).

Ilmoittautuminen puistohoitoon tapahtuu sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Laita viestiin lapsesi nimi ja ikä sekä yhteystietosi. Kerro myös, mikä viikonpäivä teille sopisi parhaiten, kuinka monena päivänä lapsi puistoilee ja milloin olisitte aloittamassa. Vastaan mahdollisimman pian.
Tervetuloa puistohoitoon!

Nähdään puistossa!

Larissa
puisto@hoitopaikka.net
http://puisto.hoitopaikka.net

Löydät puistosivut myös Facebookista nimellä "Huvilinnanaukion leikkipaikan puistotätitoiminta"