torstai 5. tammikuuta 2017

Tervetuloa puistohoitoon keväällä 2017!

Puistotätitoiminta on tauolla talven 2017 ajan. Toiminta jatkuu huhtikuun alussa. Kevään/kesän puistokausi päättyy 30.6.

Kevään puistopäivät ovat tiistai ja torstai. Jos lapsia riittää, puistopäiviä voi olla myös kolme. Puistoaika on kaksi tuntia klo 9.30-11.30.

Puistohoito on avoimen varhaiskasvatuksen palvelu. Toimin yksityisenä puistotätinä ja kaupunki valvoo toimintaani. Hoito on ulkona, leikkipuistossa tapahtuvaa lyhytaikaista leikkitoimintaa. Puistossa opettelemme hoitoon jäämistä ja yhdessä leikkimistä.

Otan jokaiseen puistoryhmään noin 5-7 lasta. Puistohoidon voi aloittaa noin vuoden ikäisenä, kun lapsi osaa kävellä. Hoidossa olevat lapset ovat useimmiten iältään 1-4-vuotiaita. Puistohoidon voi aloittaa myös kesken kauden, jos tilaa on. Puistohoito on maksullista (30€/60€/kk/lapsi tai 75€/150€/kausi/lapsi riippuen viikottaisten puistopäivien määrästä).

Ilmoittautuminen puistohoitoon tapahtuu sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Laita viestiin lapsesi nimi ja ikä sekä yhteystietosi. Kerro myös, mikä viikonpäivä teille sopisi parhaiten, kuinka monena päivänä lapsi puistoilee ja milloin olisitte aloittamassa. Vastaan mahdollisimman pian.

Tervetuloa mukaan!

Larissa
puisto@hoitopaikka.net

Löydät puistosivut myös Facebookista nimellä "Huvilinnanaukion
leikkipaikan puistotätitoiminta"